top of page

OVER MIJ

Mijn naam is Charlène Termaat en woon in de mooie vestingstad Hellevoetsluis. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man en samen hebben we een zoontje van drie jaar en dochtertje van één jaar. Na ruim dertien jaar in de financiële sector gewerkt te hebben, besloot ik eind 2019 het roer om te gooien en een sabbatical te nemen. In deze periode heb ik de focus gelegd op mijn gezin en 'herontdekte' ik mijn leven. Als hsp'er heb ik leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit en heb ik inmiddels de balans gevonden en komt mijn leven steeds meer in de flow terecht. Na mijn sabbatical besloot ik te gaan doen wat al een tijdje in mij borrelde, namelijk andere hsp'ers helpen om te gaan met hun hoogsensitiviteit. Ik besloot een opleiding te gaan volgen in het coachen van hoogsensitieve personen. Inmiddels ben ik HSP Coach en begeleid ik hoogsensitieve vrouwen om in de kracht van hun hoogsensitiviteit te leven. Ben jij hoogsensitief en ben je op zoek naar meer balans en flow in je leven? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.

_DSC5228.jpg
pexels-karolina-grabowska-4709477.jpg

SWEET WORDS

"Het was heel fijn om met Charlène te kunnen kletsen, spiegelen en praten. Het was een periode waarin ik weinig mensen zag en de gesprekken waren heel fijn om soms ook gewoon even te luchten en te spiegelen. Charlène heeft heel goed gevraagd waar ik behoefte aan had. Zelf wist ik dat niet altijd.
 
In grote lijnen wist ik al wat HSP inhield en voor mij heeft het met name geholpen om te begrijpen dat ik soms anders ben dan anderen. Ik heb geleerd dat ik mezelf mag zijn."
 
Vrouw - 37 jaar

"De gesprekken hebben mij geholpen om de kenmerken van een hsp'er inzichtelijk te maken en er een naam aan te geven. Fijn om eindelijk begrepen te worden dus een feest van herkenning en erkenning. Het mag er zijn, je bent normaal.
 
Charlène is een ontzettend prettige en fijne vrouw! Ze kan zich heel goed verplaatsen - ze komt met tips en goede voorbeelden uit eigen situatie. Ze kan goed luisteren, geeft iemand de ruimte maar ook hoop / perspectief!
 
Met een hoofd vol vragen en chaos kwam ik elke keer bij Charlène en met een opgeruimd gevoel verliet ik Hellevoet weer! Dit is ook waarvoor ik kwam dus TOP!"
 
Vrouw - 42 jaar

CONTACT

arrow&v
bottom of page