top of page
pexels-karolina-grabowska-4709477.jpg

"The best investment you can make, is an investment in yourself." 

Warren Buffett

COACHING

Ontwerp zonder titel (7).png

Vrijblijvend

kennismakingsgesprek

Ontwerp zonder titel (9).png

HSP coachingstraject

'Herontdek jouw leven'

Ontwerp zonder titel (11).png

HSP coaching op maat

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Ben je benieuwd of ik wat voor je kan betekenen?

Ik maak graag kennis met je tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur.

pexels-cup-of-couple-6177667.jpg
pexels-jess-bailey-designs-867483.jpg

HSP COACHINGSTRAJECT

'Herontdek jouw leven'

Tijdens het HSP coachingstraject 'Herontdek jouw leven' komen de volgende onderwerpen aan bod:

1) Intakegesprek​

2) Jij en hoogsensitiviteit​

3) Zorg voor jezelf​

4) Relaties​

5) Werk​

6) Woon- en leefomgeving​

7) BONUS: Evaluatie

Het traject bestaat uit zeven sessies voor een prijs van € 450,- (betaling in zes termijnen). Een sessie duurt 75 minuten. Het is mogelijk om de gesprekken online te voeren. Klik op de pijltjes voor meer informatie per onderwerp.

HSP coachingstraject

HSP

COACHING OP MAAT

Heb jij behoefte aan HSP coaching op maat? Na het kennismakingsgesprek plannen we een intakegesprek in. Tijdens het intakegesprek brengen we jouw situatie en leven in kaart. Voorafgaand het intakegesprek ontvang je een uitgebreide HSP test die je voor het intakegesprek ingevuld dient terug te sturen. Tijdens het intakegesprek zullen we de HSP test doornemen en bekijken we waar je tegenaan loopt en waar je behoefte aan hebt. Op jouw verzoek zullen we vervolgsessies plannen. Hoeveel sessies nodig zijn hangt af van jouw situatie en behoefte.  Een sessie duurt 75 minuten en kost € 75,- per sessie. Het is mogelijk om de gesprekken online te voeren.

pexels-jess-bailey-designs-867482.jpg
HSP coaching op maat
pexels-karolina-grabowska-4709477.jpg

SWEET WORDS

"Het was heel fijn om met Charlène te kunnen kletsen, spiegelen en praten. Het was een periode waarin ik weinig mensen zag en de gesprekken waren heel fijn om soms ook gewoon even te luchten en te spiegelen. Charlène heeft heel goed gevraagd waar ik behoefte aan had. Zelf wist ik dat niet altijd.
 
In grote lijnen wist ik al wat HSP inhield en voor mij heeft het met name geholpen om te begrijpen dat ik soms anders ben dan anderen. Ik heb geleerd dat ik mezelf mag zijn."
 
Vrouw - 37 jaar

"De gesprekken hebben mij geholpen om de kenmerken van een hsp'er inzichtelijk te maken en er een naam aan te geven. Fijn om eindelijk begrepen te worden dus een feest van herkenning en erkenning. Het mag er zijn, je bent normaal.
 
Charlène is een ontzettend prettige en fijne vrouw! Ze kan zich heel goed verplaatsen - ze komt met tips en goede voorbeelden uit eigen situatie. Ze kan goed luisteren, geeft iemand de ruimte maar ook hoop / perspectief!
 
Met een hoofd vol vragen en chaos kwam ik elke keer bij Charlène en met een opgeruimd gevoel verliet ik Hellevoet weer! Dit is ook waarvoor ik kwam dus TOP!"
 
Vrouw - 42 jaar

CONTACT

arrow&v
bottom of page